• Renovación Temporada 18/19 (Del 2 al 21 de Mayo)

JORNADA DE FUTBOL FEMENÍ BAIX LLOBREGAT

Jornada de Futbol Femení del Baix Llobregat

El proper dilluns, 1 de maig, la FCF organitzarà una Jornada de Futbol Femení a Mpal. Torre Rojas, Viladecans amb l’objectiu de promocionar el futbol femení entre noies d’entre 6 i 14 anys.

Aquest serà el sisè any consecutiu que la Federació Catalana de Futbol organitza la Jornada de Futbol Femení, un acte que se celebra de manera simultània a les 14 delegacions federatives. Enguany, a la delegació del Baix Llobregat la Jornada tindrà lloc a Viladecans (Mpal la torre Roja).

L’objectiu d’aquesta jornada és el de promocionar el futbol femení entre totes les nenes i noies que habitualment no són practicants d’aquest esport. Alhora, aquesta Jornada pretén convertir-se en un punt de trobada per a totes aquelles jugadores que formen part d’un club i que volen perfeccionar el seu nivell. A la Jornada hi poden participar nenes i noies amb edats compreses entre els 6 i els 14 anys.

L’horari d’activitats de la Jornada de Futbol Femení serà el següent:

De 9:30 h a 12:30 h benvinguda i sessió tècnica.

De 12:30 h a 14h Partits de les seleccions territorials

Inscripció a la Jornada

Aquelles persones interessades en participar a la 6a edició de la Jornada de Futbol Femení de la delegació del Baix Llobregat han d’entrar a la pàgina web creada específicament per aquest esdeveniment futbolfemeni.com i omplir la butlleta d’inscripció.

Facebook Comments: