• Campus de Navidad 27,28,29 y 2,3,4,5

JORNADA DE FUTBOL FEMENÍ BAIX LLOBREGAT

Jornada de Futbol Femení del Baix Llobregat

El proper dilluns, 1 de maig, la FCF organitzarà una Jornada de Futbol Femení a Mpal. Les Grasses, Sant Feliu de Llobregat amb l’objectiu de promocionar el futbol femení entre noies d’entre 6 i 14 anys.

Aquest serà el cinquè any consecutiu que la Federació Catalana de Futbol organitza la Jornada de Futbol Femení, un acte que se celebra de manera simultània a les 14 delegacions federatives. Enguany, a la delegació del Baix Llobregat la Jornada tindrà lloc a Sant Feliu de Llobregat (Mpal les Grases).

L’objectiu d’aquesta jornada és el de promocionar el futbol femení entre totes les nenes i noies que habitualment no són practicants d’aquest esport. Alhora, aquesta Jornada pretén convertir-se en un punt de trobada per a totes aquelles jugadores que formen part d’un club i que volen perfeccionar el seu nivell. A la Jornada hi poden participar nenes i noies amb edats compreses entre els 6 i els 14 anys.

En les darreres edicions de la Jornada de Futbol femení es va comptar amb la participació de gairebé 3.000 noies arreu de Catalunya, de les quals 280 noies van fer-ho a la delegació del Baix Llobregat

L’horari d’activitats de la Jornada de Futbol Femení serà el següent:

De 9:30 h a 12:30 h benvinguda i sessió tècnica.

De 12:30 h a 14h Partits de les seleccions territorials

Inscripció a la Jornada

Aquelles persones interessades en participar a la 5a edició de la Jornada de Futbol Femení de la delegació del Baix Llobregat han d’entrar a la pàgina web creada específicament per aquest esdeveniment futbolfemeni.com i omplir la butlleta d’inscripció.

Facebook Comments: